18/10/2014 Vk Mireille Wemmel - I.T.T. : 4 - 0

Beste allen, 

Eerst en vooral ne keer niet voor de Carlo maar wel voor alle andere aanwezigen : 4-0 gewonnen ( zonder te veel moeite by the way).

Wat een SCHITTERENDE zaterdag middag om te spelen!! Vooreerst waren we met 15 spelers (pure luxe wetende dat Luc en Christiaan dan nog standby stonden voor ’t geval…), het was een verrukkelijke nazomerse middag met 24° in de schaduw, onze Dree national was op post als délégué omdat onze tegenploeg een arbiter hadden aangeboden (reden dat we met vier reserven waren), de lijnen waren getrokken (beetje onzichtbaar maar allee), en het gras stond zo lang dat we zeker waren dat we goed gingen zweten! ’t Kon dus al niet meer stuk, zeker wanneer we dan nog vaststelden dat de tegenploeg maar met 10 waren.

’t Is inderdaad een luxe probleem dat we hebben vandaag, met 15 man aan de match aantreden, en dit terwijl we zeker nog een 8tal spelers hebben die nog zouden kunnen komen indien nodig. Maar ik kan jullie verzekeren dat bleiten om aan 10 te raken zoals enkele jaren geleden veel minder plezant is. Zeker voor degene die de ploeg moet samenkrijgen. We gaan dit jaar zeker nog punten winnen omdat we met meer dan genoeg zijn terwijl de tegenstrever vaak zal moeten krabben om er te geraken (we zijn zo al 2 tot 3 ploegen tegengekomen) Dit ziet er dus alvast goed uit voor de rest van het seizoen. Of anders gezegd: Hieraan zal het niet liggen.

Even naar de match nu: Deze keer begonnen we wel met volle overgave aan de wedstrijd en konden we vanaf het begin het numeriek voordeel uitbuiten (hetgeen in vorige matchen duidelijk NIET het geval was). Na een knappe gezamelijke actie vanop links kwam Mich tot een schot, deklat en uiteindelijk zeer mooi binnengekopt door Guy Dreesen die de bal keurig binnenkopte.(zeer mooie intrede van Guy by the way die voor de rest nog een zeer goede match speelde) De mannen van ITT ( een schim van wat ze vroeger waren) waren verdedigend zeer onzeker en gaven enkele minuten later al de tweede goal op een serveerblaadje voor Johan die koel afwerkte.(deed me wat denken aan de match die wij speelden tegen Marconi…): 2-0

Zelf al had ITT enkele goede aanvallers, deze werden goed in de gaten gehouden door Fille, Maurits,Wouttie en Corneel. Ook de combinatie Jurgen (als MEEEGA stofzuiger) en maitre d’orchestre Phille in ’t middenveld zat goed ineen. In de 2e helft kwamen eerst Daf en Raf op en dit vers bloed resulteerde in steeds meer aanvallende golven met eerst een geweldig schot van de Raf op de deklat en dan uiteindelijk ook nog gevolgd door een mooie goal. Proficiat Raffe! Ook onze 2 Michen waren omnipresent en toen Mich ( Diene die met ’t schijterij zat) de laatste binnentrapte kon het feest niet meer stuk. Carlo kwam nog op terwijl hij eigenlijk liever in zijn bloot bovenlijf in de zon had willen blijven liggen. Dit bracht nodige rust in de ploeg en zo tikten we rustig het balletje rond tot het einde van de match (die 5 minuten werd ingekort door de referee maar niemand zal er om zagen)

Het was dus leuk om dit te zien. Heb daarna het hoeksken niet meer meegemaakt maar hoop toch dat jullie goed gewrongen hebben hé.  

Greetz,

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: