04/10/2014 Vk Mireille Wemmel - Azur 5 : 2 - 2Beste Mireillers,

Afgelopen zaterdag ons 4e punt binnengehaald, en dit na wreed labeur.

Speciaal voor Carlo, ’t was 2-2.
En dan speciaal voor diegenen die dat van die rekensom van verleden week hebben onthouden, ’t resultaat was gelijk aan 0, in ’t engels noemen ze dat ook nen ‘draw’, maar voor mij smaakte dat eerder gelijk nen drol.

Maar bon, ’t had ook gewoon forfait kunnen zijn omdat we wel een veld hadden, maar één zonder LIJNEN en dus onbespeelbaar. Ik ken zijn naam niet maar de terreinverantwoordelijke heeft nen behoorlijk stresserende middag meegemaakt.
Al een geluk dat de mannen van AZUR in alle sportiviteit aanvaardden om op het eerst veld van Wemmel te gaan spelen.

Soit, met een half uur vertraging konden we dan toch met de match beginnen. ’t Weer was goed, de ploeg was voltallig, de tegenploeg stond op ’t veld met mannen van een gemiddelde leeftijd van 50 jaar, ’t moest dus wel mogelijk zijn. Ah ja, en we hadden ook onze ‘Dree national’ als arbiter. (Ik had met hem afgesproken dat hij geen kaarten moest trekken, hetgeen me achteraf wel nog goed uitkwam)

Het eerste kwartier (maak er maar twintig minuten van) was VOLLEDIG van ons. Ik dacht (na de 5 aanvalsgolf op 10 minuten) dat we los zouden winnen. Die oude mannen zouden het niet volhouden… Balen was het dan ook wanneer die gasten na 20’ voor het eerst tot meer dan 20 m over onze helft geraakten en dan nog scoorden ook. 0-1 begot!
Uiteindelijk komt dan toch de goal (na een 15-tal nekomgewrongen aanvallen van ons). Een mooie actie afgewerkt door Luc. Maar net daarop scoren die mannen toch weer nier zeker? En dit nadat Christoph, die de bal er wel kon inpissen, op één meter van de doellijn een blessure kreeg. Neem dan nog een gemiste open kans van Michael B erbij en we staan met 1-2 achter terwijl het al 3-1 moest staan. ’t Was dus één en al frustatie aan den time. Bart kreeg het ook nog aan de stok met zijnen aanvaller maar dat vond ik niet erg, zo ziet Bart ook eens wat het is om een nieuw vriendje bij te maken tijdens een match.

De 2e helft waren we duidelijk de beste ploeg op ’t veld. De goal van de AZUR was een schietkraam. Denk dat we wel 8 open kansen hebben gekregen waarvan we er maar één niet de nek van omwrongen.  Was het nu Jurgen of Michael B (ik weet het niet meer)die er dan toch één van kon binnentrappen. Maar verder dan dat zijn we niet geraakt, heel spijtig eigenlijk, omdat het net tegen zo’n ploegen is dat je geen punten mag laten liggen.

Maar bon, met forfait cijfers verliezen was nog veel erger geweest nietwaar? Maar ’t smaakte toch bitter, dit gelijkspel.

Volgende week gaan we dus opnieuw aanknopen met een overwinning.

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: