29/01/2011 British 5 - Vk Mireille: 2-1

ROSIÈRES - Enkel blessures en een scheidsrechterlijke dwaling hielden ons van de 1 of 3 punten.
Eens onze diesel warm liep, nam Mireille de match compleet in handen. British was werkelijk nergens. Logisch kwamen we dan ook voorsprong via Jan die de bal mooi over de keeper lepelde.
Iets later krijgt British een strafschop in kadoverpakking (Frank raakt onvrijwillig de bal met de oksel)...1-1 wat ook de ruststand is.
Bij de rust moeten we wegens blessures Jan en Philippe vervangen. Net na de pauze verliezen we ook nog Maurits. Carlo heeft zware last van zijn achillespezen en pikkelt enkel wat rond. We spelen dus eigenlijk met 9 en dat bekopen we 10 minuten voor het einde. 1-2.
Pieter krijgt nog een reuzenkans, maar zijn schot scheert rakelings naast...
Spijtig puntenverlies.

Ploeg : Johan keeper - Frank - Maurits - Yvan - Bart - Lorre - Philippe - Mario - Jan - Michael - Carlo - Pieter - Woutie en Guy délégué.