19/02/2011 Vk Mireille - British Utd 5 : 2 - 2

Zijp - Barslechte match van Vk Mireille, dat mede door 2 vroege vervangingen (Pieter en Bart gekwetst) en hierdoor een halve ploeg spelers die op een, voor hun, ongebruikelijke positie moest spelen, nooit in het spel kwam.
Toch komen we reeds vroeg op voorsprong na een enig mooie owngoal van hun rechtsback.
Wat later staan bordjes weer in evenwicht, nadat we de bal maar niet kunnen ontzetten en hun spits koelbloedig afwerkt.
British wringt nog meerdere kansen zorgvuldig de nek om en zo blijft het 1-1 tot aan de rust.

Zelfde situatie na de koffie...we lopen achter de feiten een aan en weer kan British het niet afmaken.
Op 8 minuten van het einde krijgen ze de bal er dan toch in, alweer na geharrewar voor ons doel. 1-2
We zien de bui hangen, maar in extremis (2 minuten voor affluiten) kan Bruno nog de gelijkmaker voorbij hun doelman prikken. 2-2
We mogen ons gelukkig prijzen met dit punt en zeker met de uitslagen van onze naaste achtervolgers.

Ploeg : Johan Keeper - Pieter - Dré - Woutie - Bart - Lorre - Jo B - Philippe - Ronald - Jan - Bruno - Gio - Michael en Guy Délégué.