10/10/2015 Brussels LTC - VK Mireille Wemmel : 0 - 1

Hey gasteu,

Coach Philippe heeft groot gelijk wanneer hij zegt dat we het goed gedaan hebben, want het was dan ook een berematch!!

Tegen een ploeg die technisch beter was dan wij met 0-1 gaan winnen is een hele prestatie. Maar dat het op een diefje was is ook niet helemaal waar.

Eerste 15 minuten van de eerste helft lagen we inderdaad onder, maar de goede organisatie en inzet van de verdediging samengesteld uit onze 2 jonge veulens (Daf en Raf) , onze Brabanste buffel Fille en laatste man Woutie hielden elke aanval van de mannen van LTC in bedwang. Zowel Wout als coach Maurits naast het veld organiseerden de ploeg. LTC was misschien beter dan ons in het begin van de wedstrijd maar kregen geen enkele open kans bij elkaar gevoetbald. ’t Was dus effe afzienen en alle hens aan dek, maar na een kwartier kwamen ook wij meer aan voetballen toe. Onze passen waren verzorgd, de inzet was er en ook wij begonnen kansen te krijgen. Op het einde van de eerste helft die wat mij betreft voorbij gevloegen is stond het 0-0.

In het begin van de 2e helft werden verse krachten Bruno VDB en Jeroen in de ploeg gebracht. We bleven op de zelfde manier combineren en de match ging van dan af eigenlijk gelijk op. Carlo kreeg één a twee kansen die hij in gedachten wel binnen zou trappen maar in de werkelijkheid was ’t precies ietske moeilijker. Maar hij dwong hierdoor wel een corner af en wat toen gebeurde is wonderbaarlijk. Ten eerste lieten LTC onze hard werkende Jurgen helemaal alleen voor de goel staan op 1,5m van de keeper. Captain Phille had dit gezien en gaf daarop een streep van een corner gemillimetreerd op het hoofd van Jurgen die de keeper ter plekke fusileerde. Boem pats: 0-1. Maar we moesten wel nog 20 minuten spelen…

We hebben gevochten voor elkaar, we hebben ze niet laten spelen, we hebben afgezien tot de laaste minuut maar voor één keer zat het mee voor ons. Zelf al hebben we soms al onterecht punten verloren, deze keer hebben we nen HELE DIKKE 3 punter binnengehaald. Zalig makend gevoel!

Volgende week zetten we deze goede serie verder!