05/09/21015 VK MIREILLE WEMMEL - CORNAC UTD : 3 - 3
Hier zijn we dan weer met het wekelijks verslag. Voor zij die me nog niet kennen, mijn naam is Lorre, De Witte, jullie brave midfielder en reporter van dienst.

Voor zij  die er niet bij waren even eerst de uitslag: we hebben uiteindelijk toch nog 3-3 gelijk gespeeld, zij het ZEEEEEER laborieus. Eigenlijk zo’n beetje zoals de Belgen gisteravond, slecht spelen maar uiteindelijk toch nog iets in de wacht slepen. We mogen dus blij zijn met de uitslag, maar niet met de wijze waarop…

’t zag er nochtans redelijk goed uit in het begin van onze zaterdag namiddag: Leuk weertje om te shotten, iedereen terug aanwezig (Bisous nours met iedereen), een paar jonge veulens erbij met oa Gunter en Bruno (allee jong veulens, niet overdrijven hé!). En dan niet te vergeten konden we ook nog rekenen op een GEWEEEEEEELDIGE referee, onzen DREE NATIONAL. (Elk jaar een jaartje ouder, een beetje dover, een beetje luidruchtiger maar bon, c’est comme ça qu’on l’aime,  notre Dré!). Ah ja, en ook het begin van de match was redelijk ok. Eerste 10 minuten waren van ons met na een leuke combinatie vanuit het middenveld een alleen op doel lopende Gunter met 1-0 op het bord. (Mooi afgewerkte goal ten ander, rustig binnengeschoven onder de keeper)

MAAR DAN: We vallen volledig stil, passen komen er niet meer uit, geen structuur meer. Resultaat: 1-1 gelijk op einde van de eerste helft (na 20 minuten druk van die mannen). In de 2e helft zelfde verhaal met als resultaat: nog 2 bijkomende goals binnen het eerste kwartier, met een schandelijke 1-3  als gevolg en veel hangende hoofden. Ik raakte zelf wat gefrustreerd met als gevolg da ‘k weer enkele nieuwe vrienden heb gemaakt…

MAAR TOEN: Maar toen kwam Carlito El Magnifico ons een handje toesteken. En wat een geweldig idee van hem om een handje te komen toesteken in het middenveld waar we konstant met 2 tegen 3 stonden te voetballen. Vanaf dat moment kwamen we EINDELIJK weer wat meer in de match en met resultaat. Mooie goal van Michaël (paal-keeper-binnen) na een zeer mooi opgezette actie vertrekkend van bij Carlito. En dan op 4 minuten van het einde van de wedstrijd een schitterende goal van Gunter die met buitenkant voet een mooie goal laag in de benedenhoek van de goal schildert. Eindscore : 3-3 OEF!! Met dank ook aan ons jong veulen Gunter die in zijn eerste wedstrijd zijn entrée niet gemist heeft.

Ons eerste punt is dus binnen, maar ’t heeft moeite gekost zelle!! ’t Kan dus alleen maar beteren. Dat gaan we dan ook volgende zaterdag doen hé.

See you next saterday!

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: