25/01/2014 Auderghem RU - VK Mireille Wemmel : 4-1




Hierbij zoals iedere week het verslagske van de match. En deze keer geef ik de score op het eind, omdat ook de match ook op het eind werd beslist...

Maar eigenlijk werd de match NIET op het einde beslist, ook niet in het midden, ook niet in het begin. Hij werd zelfs helemaal niet gespeeld op zaterdag maar wel op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, door 2 bijna aan een depressie lijdende verantwoordelijken voor de wekelijkse oproep (Mich en Jo). Als er nu eens echt een jobke is dat je bij Mireille niet wil doen is dit de ploeg oproepen. Met een lijst van meer dan 20 spelers zou dit eigenlijk geen probleem mogen zijn maar bij ons is dat wel zo. Als je dus op vrijdag na ettelijke mails, telefoons en sms'en, je amper aan 10 spelers raakt, dan is inderdaad de match van zaterdag op voorrand al gespeeld!

En tegen wat voor een ploeg dan nog. 3e laatste met 9 punten of zoiets. Soit, eerste helft speelde we dus met 9 tegen 11 omdat onze 10e man , Christiaan, de weg niet vond. Toch nog bedankt voor je doorzettingsvermogen en je ploeggevoel Christian.

Na een 5tal minuten staat het 0-1 voor ons na een mooie dribbelactie + goal van Michael.

We liggen onder maar soms komen we er nog uit. Die mannen kunnen eigenlijk niet shotten en trappen er werkelijk ALLES naast. Tot ze eind van de eerste helft een rare bal binnenkoppen. Jo keept ook een beauty van een wedstrijd en haalt er voor de rest dan ook  werkelijk alles uit dat die mannen soms nog eens tussen de palen trappen.

Op 10 minuten van het eind staat het nog altijd 1-1 en we krijgen een mooi gelegen vrije trap na een fout op mij. Michael trapt hem en we zien hem al binnen gaan maar de paal dacht er anders over.

En DAN slaat de harde wet van de voetbal toe: Als g'em niet binnetrapt krijg je het deksel...

Tegenploeg krijgt licht gefloten penalty na een fout van Yvan op één van hun aanvallers. 2-1

Resultaat: organisatie weg bij ons, de moed ook. Ze trappen en nog 2 binnen op 5 minuten. Boeken dicht!

Zou echt een opkikker zijn moesten we voor de 3-4 volgende matchen ons behoud kunnen vrijwaren. Ik zou bij deze dus echt een oproep willen doen aan al onze regelmatige spelers: Kom AUB meespelen! En aan onze stand-ins: bekijk je agenda eens voor de volgende weken en probeer je nog één of 2 keer vrij te maken. Als je lang op voorrand de zaak inplant, moet dit lukken.

See you guys,

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: