11/01/2014 Copains Réunis - Vk Mireille Wemmel: 1-3

Beste allen,

Dacht eerst het verslag te beperken tot : WE DID IT ( 1-3)! Er was immers niet veel meer te zeggen over de match van afgelopen zaterdag, buiten dan het feit dat het mooi en zacht weer was…

Maar allee, zal er toch iets over vertellen.

Eerste wapenfeit: Mich kan echt geen GPS lezen (nog rekenen trouwens) . 3 keer bellen om zijn weg te vinden, mijn eigen vrouw doet hem dat niet na.

Tweede wapenfeit: We begonnen aanvankelijk goed aan de wedstrijd (althans de eerste 10 minuten). Er werd gespeeld, er werden al een paar kansjes gecreerd, er viel ook een gekwetste in de tegenploeg zonder dat ik hem aanraakte,( heel opmerkelijk dus) De tegenploeg die zonder reserve speelde moest dus na 5 minuten al met 10 verder.

Derde wapenfeit: Mooie actie met pas naar Carlo, mooie pas van Carlo Mich die ongestoord kan binnentrappen. De tegenstrever zag er echter offside in met als resultaat: grote tumult, ref die uitgescholden wordt , speler met rode kaart van ’t veld. Toen speelden ze nog met 9 en je zou denken de buit is binnen.

Vierde wapenfeit: We passen ons als bij gewoonte aan aan onze tegenstrever: We slagen er niet in om 2 passen te geven, we beginnen te kreften, de tegenstrever krijgt kansen en LAP, eind van de eerste helft is ‘t 1-1 !! Wat een domper zeg!

Vijfde wapenfeit: We scoren na een geweldige aanval begin 2e helft na een mooie balaanname van Carlo, en een schitterend schot in de verste hoek van Mich.

Zesde wapenfeit: Maurits gaat door ’t lint  tegen johan Storme voor een reden die mij nog onduidelijk is.

Zevende wapenfeit: Onze Keeper Jo houdt ons onze ploeg recht na 2 geweldige aanvallen van de tegenstander ( tevens ook mogelijk gemaakt door ons gepruts en gekreft) en dit dankzij 2 wereldsave’s!! Mercie Jo.

Achtste wapenfeit: Tegenploeg raakt toch wat vermoeid en na een ongelukkige handsbal mag Carlo (die al richting vestiaire aan het stappen was uit pure miserie) de penalty binnentrappen. 1-3! Merci Carlo, 2 assists en één goal.

Negende wapenfeit: pinten waren goed in hun cantine

Tiende wapenfeit: pinten waren ook goed in ’t hoekske

Elfde wapenfeit of eerder goed voornemen voor volgende week: MINDER KREFTEN en MEER SPELEN!!

Voilà sè, veel meer was er niet te vertellen denk ik. Volgende week beter!