21/02/2015 VK Mireille Wemmel - Cosmos Molenbeek : 0 - 1

Hello allemaal,

Hopelijk hebben jullie allen een deugdoende karnaval vakantie achter de rug. Wij zijn gisteren jammergenoeg de boot ingegaan na een belachelijke goal, de enige in een slappe wedstrijd van beide ploegen. 0-1 verloren dus. Onze bonus van verleden week is al opgebruikt…

Gisteren speelden we echt potje moddervoetbal op ons terrein. ’t Weer zat wel mee maar we moesten op een redelijk zwaar veld spelen. De tegenstanders hadden dit ook in de mot en probeerden al voor de aanvang van de match op alle manieren de wedstrijd te laten aflassen: ’t veld was te nat, de lijnen waren niet zichtbaar, ’t ging misschien nog een bekke regenen, soit allemaal larie en apekool om niet te moeten spelen. Die gasten waren dan ook maar net met 11, en wij met 13 (Woutie moest uiteindelijk toch forfait geven door een zere kuit). En dan hadden die gasten ook nog het gezicht van Carlo opgemerkt die er zo ziekelijk bleek uitzag dat ze dachten met dezelfde microbe te worden getroffen. Oordeel zelf maar:

Maar bon, de echte Mireiller weet dat Carlo de vrijdag soms eens een pintje gaat drinken op café en dat dat gezicht van de zaterdag niks te maken heeft met één of ander microbe…

Dan naar de match.

Ik zei het al, moeilijk veld om op te spelen, en dit zowel voor ons als voor de tegenstander. Er gebeurt dus eigenlijk niet zo veel om iets over te vertellen. Wij sprokkelen wat kansen bij elkaar door een goed duo Laurent VDS en Bellon, maar op andere plaatsen van veld is het wat zoeken naar nieuwe automatismen(Met de afwezigheid van Phille, Fille, Maurits, Jurgen en Mich misten we uiteindelijk toch een halve ploeg van vaste waarden, en je kon het eraan zien). Maar die andere ploeg deed het al niet veel beter en kwam op geen ogenblik tot een kans. We gingen na een kabbelend eerste helftje rusten met 0-0.

Op dat moment dacht ik niet dat er ook nog maar iets zou gebeuren in de 2e helft. Iedereen was immers al redelijk vermoeid na de eerste speelhelft. Maar dan, zoals een donderslag op heldere hemel shot hun keeper uit, wordt de bal in het midden prachtig doorgekopt (tussen haakskes de enige keer dat ik het kopduel niet win..), verkijken onze 2 centrale verdedigers zich op deze bal die uiteindelijk in de voeten terecht komt van hun aanvaller, die alleen op doel kan afgaan en de bal netjes naast Jo in verste hoek plaatst. Dan is’t altijd moeilijk op terug te komen natuurlijk, vooral dat ik niet het gevoel had dat er nog iets inzat van onze kant. Zelf al proberen we nog met oa een ontketende Jeroen iets aan de einduitslag te veranderen, we slagen er niet in om een goaltje te scoren. We eindigen dus op een teleurstellende 0-1.

Nee, een matchke om snel te vergeten. Volgende week hopelijk beter.

Greetz

Geen opmerkingen: