07/02/2015 I.T.T - Vk Mireille Wemmel : 1 - 1Beste allen,

Zoals bij gewoonte bij deze een kort verslag van onze wedstrijd tegen ITT, ploeg die net 4 punten achter ons stond voor de aanvang van de wedstrijd. Verliezen moest dus alleszins worden vermeden, winnen was nog beter.

Vanaf de aanvang van de wedstrijd was het al duidelijk dat ITT niet voor niets in de betere middenmoot zit van onze competitie. Die mannen van ITT tikten redelijk snel en ook precies en het was dus moeilijk voor ons om de bal te onderscheppen. Ze kregen zodoende ook de gelegenheid om lange ballen te geven hetgeen wat druk gaf op onze defensie. Gelukkig hadden gruut laweit Bernard, buffel Fille, Smiling Yvan en Bart alles redelijk onder controle en kwamen de ITT’ers niet aan open kansen.

Ook wij kwamen tot mooie combinaties maar stuitten keer op keer op een stevige defensie. Na 20’ was het dan toch raak. Phille vrije trap vanop rechts, komt Mich er nog aan of niet ik weet het niet, maar de bal botst en gaat rustig binnen in de verste hoek. 0-1

Spijtig genoeg kan even later ‘Mamut’ (bijnaam van ITT midfielder van 1,95m groot en 100kg zwaar) mij even ontglippen en na ook Fille te passeren een mooie en harde lage bal in de linkerbenedenhoek binnentrappen. Mooi goal van diene gast, alleen iets te snel na ons doelpunt. We gaan dus rusten met 1-1.

In de 2e helft komen we  beter aan de bak en krijgen we bij momenten mooie voetbal te zien. De Raf krijgt nog een wereldkans voorgeschoteld door uw dienaar maar slaagt er niet in om de bal over de doellijn te pissen. Op zeker moment krijgen beide ploegen de gedachte dat 1 punt best ok is en zo eindigt dan ook de 2e helft: 1-1. Globaal gezien verdiend voor beide ploegen en missie volbracht want deze achtervolger komt in ieder geval niet dichter.

Tot zaterdag!

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: