20/09/2014 Vk Mireille Wemmel - Le Clan : 2 - 3

Beste Allen,


Vermits het nooit plezant is om onterecht te verliezen zal het verslag deze week dan ook wat korter zijn dan gewoonlijk.

We zijn dus verloren met zeer frustrerende cijfers: 2-3

Nochtans zag het er in het begin van de wedstrijd allemaal nog goed uit: Mooi voetbalweertje, den Dree die opnieuw paraat was om te komen arbiteren, en een tegenploeg die met 10 i.p.v. 11 man waren ( ze zagen er wel iets minder oorlogsveteraan uit als die mannen van onze eerste match maar bon)

We beginnen de match dus met twee man meer en scoren binnen het eerste kwartier. En dit terwijl we eigenlijk niet zo goed bezig waren. Met teveel op het veld staan is ook niet altijd een voordeel omdat we dan precies niet goed weten wat we met dan voordeel moeten. Wat er ons inderdaad ontbrak was onze ‘maĆ®tre d’orchestre’ Maurits om dit allemaal in goede banen te leiden. Resultaat: gebrek aan organisatie, geen lijn in het spel.

Frustrerend was dat we 80% van de tijd op de helft van tegenstander speelden en geen kansen konden afmaken (zal wel te maken hebben met een gebrek aan ritme en conditie waar sommigen in het begin van dit seizoen nog mee te kampen hebben). Zo zijn we zeker 50 keer tot aan of voorbij de baklijn geraakt van de tegenstander met maar 2 goals als resultaat.

Op het vlak van rendement was de tegenstander ( met countering taktiek) veel efficiĆ«nter. Het was en soort ‘black & white’ of noem het een Lorre tegen hunnen black pearl verhaal, waarbij hun spits keer op keer de bal toegespeeld kreeg vanuit verschillende linies van zijn ploegmaats en wel kon doorzetten tot aan het doel. Van de 4 afgedwongen kansen maakten ze er 3 af.

Hopelijk kan Maurits volgende week wel aanwezig zijn, al is het maar om de organisatie wat beter op punt te stellen. We hebben ons inderdaad laten pakken op structuur en organisatie van de ploeg.

Al een chance dat het bier op ’t Hoekske smaakte en dat we een paar copains velocyclisten Pol en Lexe tegen het lijf zijn gelopen!

Geen opmerkingen: