22/03/2014 Campomaiorense - Vk Mireille Wemmel : 2-3

YEZZZ WE CAN (als we voltallig zijn) !!!

Zoals Johan het al zei verdienden we al bij al om in deze afdeling te blijven (voor zover we natuurlijk een ploeg aan de aftrap kunnen krijgen). In het begin van het seizoen moesten we al zonder Bruno verder, en na de winterstop hield ook onze midfielder Philippe het voor bekeken. Het was moeilijk om een nieuw evenwicht en vooral een ploeg te vinden die er elke week stond. We hebben 2 maanden gesparteld, enkele punten gesprokkeld, en zijn nu dankzij onze verdiende overwinning tegen de Portugezen van Campomaiorense SAVE!

De overwinning was inderdaad verdiend maar 't was wel bibberen tot de laatste minuut.

We waren met 13 ( Jeroen en een half gekwetste Pieter begonnen op de bank). De thuisploeg begon niet slecht aan de wedstrijd maar na een tiental minuten kregen we het spel in handen. Wij kregen ook de beste kansen maar ons nieuw duo in de aanval ( Mich en Michael) miste heel wat opportuniteiten. Maar na een 20tal minuten was 't dan toch kas, mooie actie en pas van Johan op Mich die schitterend afmaakt.

De Portugezen konden er maar weinig tegen inbrengen maar bij een corner was het dan toch raak voor hen, dankzij toch een flater in de defensie waardoor de bal netjes in de voeten werd gekopt van één van hun aanvallers.

Maar Mireille bleef verdervechten en in het begin va de 2e helft scoorde het aanvallersduo dan toch en na een driedubbel één tweetje (1-2)

We zijn dan de betere ploeg op het veld maar na opnieuw ietwat nonchalant verdedigen moet Mario de bal even met de hand meenemen om een aanval te stoppen en spijtig genoeg was dit in de grote bak -> penalty (2-2).

Op een kwartier van het einde zag het er dus even somber uit tot we een corner kregen en jullie verslaggever (alias witte, white pearl, Lorre, pittbull, buffel) hem BINNEN kopt. Denk dat dit mijn 2e goal is dit seizoen, maar 't was wel een gouden doelpunt.

Proficiat in ieder geval aan allen, er was inzet, er was concentratie, en was vechtlust en dit op elke plaats van het veld. Was al een hele tijd geleden dat we nog zo goed samen hadden gespeeld!

We zijn dus gered en voor volgend jaar ziet het er al goed uit met de komst van Bernard en Pim.

Ik zal er op 5 april niet bij zijn maar wel de laatste match van het seizoen.