08/03/2014 Brussels LTC - VK Mireille Wemmel : 8 - 1

Beste allen,

Zoals bij gewoonlijk een (relatief kort deze keer) verslag over de wedstrijd tegen LTC (amelioré).

We trapten af met elf terwijl de tegenstrever met 14 of 15 spelers startten ( dikke streep dus door de rekening van zij die dachten dat ze door de karnavalvakantie misschien met te weinig zouden zijn)

Vanaf de eerste minuut hadden we het al begrepen, het zou niet gemakkelijk worden. Maar na 7 minuten wisten we het zeker: na een onterechte penalty stonden we 1-0 achter. En toen Carlo dan ook nog uitviel na een ongelooflijke charge van één van de verdedigers ( met als resultaat een bezoek aan spoed) was't al afgelopen. En we moesten  toen nog 60 minuten spelen...

Resultaat: afzien, afzien en nog eens afzien met 8-1 als eindscore.

Enkele hoogtepunten uit de wedstrijd: de inzet van allen en zeker die van Jeroen en alle verdedigers die de handen vol hadden met het trachten bij te houden van één van de snelste aanvalllers uit de ABSSA, onze keeper Jo die een mooie penalty binnentrapte, den G die na 2 weken stilletjesaan in vorm begint te komen, het mooie weer, den Dree die in stilte is komen supporteren en achteraf op het terras met zijne copain 'Danny Boffin' bisous nounourskes is komen uitdelen aan al zijn oude vrienden van den ABSSA, Maurits die nu zeker een week last zal hebben van  reuma gezien de geleverde inspanningen en Mich die zich de longen uit zijn lijf heeft gelopen.

Hopelijk raken we tegen zaterdag aan minimum van 11 spelers en kunnen we de broodnodige puntjes sprokkelen tegen opnieuw een topploeg uit onze competitie.