07/12/2013 Brtish United - Vk Mireille : 1 - 2



Besten,

Allen die liever op de velo zitten zaterdagnamiddag, of bij hun vrouw thuis (of bij een ander), of liever joggen, golfen of zwemmen, zullen wellicht al bijna vergeten zijn HOE ZOET EEN OVERWINNING KAN SMAKEN!!  Moesten ze dus nog een keer van dit lekkers willen proeven, altijd welkom!

De laatste match voor de winterstop was er inderdaad één om de vingers van af te lekken. We moesten inderdaad nog iets goed maken tegen de mannen van British United (fairste ploeg die we tot nu toe zijn tegengekomen) en dit na het totaal onterecht verlies van verlden week. Speciaal voor den G die zijn ribben nog aan soigneren is na zijn duel van verleden week: G, we hebben ze ingeblikt met 1-2 !! We waren uit op REVENGE, and REVENGE IT WAS!!

We kwamen toe en dadelijk was Maurits al op zijne kivif bij het binnentreden van de vestiaires, het rook naar gas. Wou de tegenstander ons vergassen voor de wedstrijd? We zullen het nooit weten, maar dat we bij de aanvang van de wedstrijd dadelijk op de GAAAAS gedrukt hebben zullen de Engelsen wel gevoeld hebben. 0-1 na 5 minuten, een beetje zoals zij het deden in de heenwedstrijd... Iedereen zat dadelijk in de wedstrijd en de Engelsen konden even niet meer volgen.

Mich en Carlo die de week ervoor tot 12u 's nachts in 't hoekske waren gebleven om wat te teambuilden vonden elkaar blindelings op het veld. Met een beetje meeval had het 0-4 moeten zijn aan den time maar onze 2 superhelden schoten een viertal open kansen tegen de keeper ( wat ook al niet simpel was omdat hij maar 150 cm groot was).

Wanneer we begin 2e helft zelf een domme goal binnenkregen ontstond er even twijfel maar toen hebben we echt allen voor gevochten. Om te beginnen liet onze verdediging niets meer passeren, Fille kopte en schopte alles weg, en als er dan toch iemand doorgeraakte sprinte Maurits, Yvan of Wouttie alle gaten dicht. Doelman Jo heb ik niet veel bezig gezien, beste bewijs dat alles goed stond in de verdediging.

Op de flanken speelden ook Johan en Christiaan een geweldige wedstrijd. Christiaan broebeld en brabbeld weliswaar een speciaal taaltje ( Dedjuu, aaaaai, merde, niet te diep, oeef,...) als hij achter een bal aan moet lopen maar speelde een topwedstrijd op de rechterflank, gaf een mooie reeks voorzetten en hield het vooral ook vol tot het einde van de wedstrijd. Jurgen kuiste heel het middenveld op, snotvalling of geen snotvalling, ook hij stond er!

En dan onze drinkebroeders in de aanval: Na een geweldig gemillimetreerd splijtende pas van Mich op Carlo op een kwartier van het einde van de wedstrijd kwam dan eindelijk de verlossing na een door Carlo koelbloedig afgewerkte actie: 1-2! We hebben dit verdedigd met alles wat we nog over hadden wat niet zo moeilijk was want zij hadden nog minder over als wij.

Dit alles nog overgoten met pinten en en scène uit 'eigen kweek' ( 2 Thaïse madammen achter den toog die geen pint konden tappen en ook geen woord nederlands konden) en onze zaterdag kon al niet meer stuk!

Wens jullie allen goede eindejaarsfeesten toe en hoop jullie volgend jaar in volle vorm weer te zien.

Greetz

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: