30/11/2013 Vk Mireille - British United : 0 - 1



Beste allen,

Nogmaals nen dikke proficiat aan de hele ploeg. Niet omdat we met 0-1 verloren zijn hoor, maar omdat ik voor het eerst sinds de laatste 3 weken nog eens een echte teamspirit en inzet zag op het veld.

Dan nu enkele woorden over de wedstrijd:

Het weer was ideaal en het veld lag er ook redelijk goed bij, onze trouwe supporters ( waaronder Simonneke en Lowie) waren als bij gewoonte trouw op post, en dus kon de match beginnen.

Het eerste kwartier werden we overdonderd door het Blitse Britse geweld. Wij waren nog aan het warm lopen maar British zette ons zwaar onder druk. Dit resulteerde in een resem aanvallen van links en rechts, een resem corners van links en van rechts. Johan haalde er nog 2 uit dankzij uit zijn mouw geschudde wereldsaves, maar uiteindelijk plooide de veer en moeten we een doelpunt aan de tegenstander toestaan, dat op dat ogenblik wel verdiend was.

Ondertussen lag GG dubbelgeplooid op het veld na een bewonderenswaardige 'vol planné' na een duel met een boom van een Britse tegenstrever. Zijn longen waren een paar meter verder op het veld blijven liggen waardoor hij nog moeilijk lucht kon happen. Uiteindelijk moest onze held van de dag enkele minuten later met een scheur in de kuit van het veld. Toch nen hele dikke mercie voor 't komen G, was vandoen. In ieder geval was je er net lang genoeg tot Corneel kon aantreden, zodat we toch steeds met 11 konden spelen.

Naar het einde van de eerste helft begonnen wij veel beter te spelen ( na een knappe actie raakte Carlo de deklat en was het net niet 1-1) , hetgeen in feite een voorbode was voor hetgeen in de 2e helft ging gebeuren. We waren dan nog de enige ploeg op het veld met ongeveer 70% balbezit, 70% van de tijd op de helft van de tegenstrever. Kortom puur éénrichtingsvoetbal. Maar onze tegenstanders verdedigden 'like hell' en we raakten niet door de 11 man verdediging die post had gevat rond de kleine carré. Kans na kans, schot na schot, maar toch wou de bal er niet in vandaag.

Zeer spijtige uitslag dus, maar er stond wel weer een geweldige ploeg op het veld.

Mercie ook aan Dreeke die als arbiter een prima wedstrijd floot, die tenander ook heel fair was.

Volgende week terugwedstrijd tegen dezelfde ploeg en dan heb ik maar één ding te zeggen: REVENGE !!!

Mich stuurt jullie deze week de oproep maar noteer alvast dat het op verplaatsing in in Mechelen en dat we om 15.30u spelen ( dus 14.45u daar of 14.15u 't hoeksken), ideaal dus voor degenen die beter presteren in de latere namiddag.

Greetz

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: