23/10/2010 British Utd - Vk Mireille : 0-4

HET IS GEBEURD !!!
Mechelen - De eerste overwinning van het seizoen is binnen en hoe !!!
British werd vanaf minuuut 1 bij de keel gegrepen en buiten 2 kansjes voor de Britten, zou dit de hele match zo blijven.
Na een halve-retro-doorsteekpass van Philippe, mag Lorre alleen op doel en hij plaats de bal beheerst naast de keeper. 0-1.
British krijgt 2 kansen...1 op hoekschop, kopbal op buitenkant paal en afstandsschot op deklat.
Mireille krijgt een mand vol kansen...Bruno, Mich, ea krijgen de bal maar niet binnen tot...
Mich toch de 0-2 kan binnenknallen en dit op het beste moment, op slag van rust.
Rust : 0-2
Nog 10 minuten doet British verwoede pogingen, maar Vk Mireille is vandaag véél te sterk.
Na een kwartier mogen de boeken toe als Lorre de rebound , na een schot van Mich, pal in de winkelhaak vlamt. 0-3.
Philippe maakt er in zijn eigen stijl nog 0-4 van. Een krulbal vanop 20 meter in de rechterbovenhoek.
Dit was echt genieten vandaag, zowel voor de spelers als de mensen naast de lijn!

Ploeg: Carlo Keeper - Frank - Dré - Bart - Yvan - Lorre - Mario - Philippe - Jan - Bruno - Mich - Woutie - Maurits - Guy, Pieter en Johan délégués-coaches.