09/10/10 Azur - Vk Mireille : 5-2

Sint-Pieters-Woluwe...of was het -Leeuw? - Met een zwaar vertimmerde ploeg (met 10 en Guy op de bank, want aan 't wachten op Bart M die in Sint-Pieters-Leeuw geland was) hadden we het in het eerste kwartier heel moeilijk. Gelukkig was Peter 'Panter' in een begenadigde dag en hield ons recht met een 5-tal supersaves; helaas één keer moete hij zich toch gewonnen geven. Vk Mireille laat de moed niet zakken en trekt ten aanval. Op een gemeten voorzet van Philippe kan Gio, in 1 tijd, de keeper lobben.
Rust : 1-1
Wij behouden de controle op de match en het is Michael die, na een mooie doorsteekpass van Gio, hun keeper met een overhoeks shot kansloos laat.
Zowaar 1-2 na 45' en dat was dit seizoen nog niet voorgevallen.
Maar onder een loden zon krijgen we het fysiek moeilijk en eerst kan Panter ons nog rechthouden, maar dan valt toch de 2-2. Als Frank dan ook nog zelf voor de 3-2 zorgt, is alle hoop op een eerste zegen verdwenen. We moeten de kelk zelfs nog tot op de bodem ledigen, want van 3-2 gaat het snel naar 5-2. Een overdreven score voor een moedig Vk Mireille.

Ploeg : Peter 'Panter' - Frank - Woutie - Maurice - Philippe - Jan M - Michael - Gio - Bart Dré - Christiaan - Johan Délégué/fotomodel en Pieter 'Sterven op de bank'.

Geen opmerkingen: