16/10/10 Vk Mireille - Elan Evere : 1 - 2

Zijp - Tegen de nummer 2 in de stand heeft Mireille een onverdiende nederlaag geleden.
Vk Mireille speelde een sterk partij en klom na 15 minuten op voorsprong via Bruno.
Evere was aangeslagen en kon geen enkele kans creëren. Mireille kon verschillende keren drijgen, via Bruno, Mich en vele anderen, maar afwerken blijkt dit seizoen toch zó aartsmoeilijk.
Rust: 1 - 0
Mireille ging op zijn élan voort en iets later werd een zuivere strafschop op Bruno (keeper schopt Bruno onder zoden) niet gefloten door de wel zeer zwakke ref. Ook een zuiver natrappen door één van de spelers van Elan, werd maar bedacht met een gele kaart...
En dan sloeg het noodlot weer toe; Elan kan terugkomen tot 1-1 met bijna direct daarna een owngoal van Woutie, als deze een strakke voorzet wil ontzetten...1-2 op 2 minuten van het einde.
Eindstand : onverdiende 1-2.

Ploeg : Peter 'Panter' - Frank - Dré - Wouter - Yvan - Michael - Lorre - Philippe - Ronald - Bruno - Jan - Maurits - Bart - Christiaan - Guy délégué en Johan coach