12/12/2015 Choule Auderghem - Vk Mireille Wemmel : 2 - 3Beste allen,

Vooreerst nen dikke mercie aan de hele ploeg om toch maar weer opnieuw een overwinning behaald te hebben, zij het wel een lastige…

Ook mercie aan kapitein Phille voor zijn lovende woorden, doet me plezier. En wat die gele kaart(en) betreft ben ik zoals bij gewoonte niet akkoord. Was wel hard verdedigd maar bon, geel krijgen hiervoor vind ik wel overdreven zelle! Ik zou zelf  niet weten aan hoeveel ik nu zit sinds mijn schorsing maar ik denk wel dat ik op dat vlak de beste score heb van de hele ploeg. Nog een keer geel en ik mag weer eens een weekendje rusten…

Even terug naar de wedstrijd:

Ik weet niet echt wat ons bezielde de eerste 20 minuten van de eerste helft maar we stonden werkelijk nergens. Geen 2 passen na elkaar kwamen aan, onze verdediging kreeg die snelle aanvallers maar niet onder controle, veel balverlies in het midden, soit een ramp. Was het misschien omdat we eigenlijk bijna zonder opwarming waren begonnen aan de wedstrijd. Ik weet het niet maar het liep voor gene meter! We kregen dan ook al heel snel en goal rond de oren na een verre pas vanuit het midden over Davve naar hun (goede) aanvaller die recht op Jo kan aflopen en binnenschiten. En als’ t dan nog niet genoeg was krijgt één van hun spelers op een corner een slecht ontzette bal voor de voeten en trapt hij deze mooi binnen in één tijd van aan de baklijn (ook dat doen ze geen 2 keer op een jaar). Soit we lagen onder met ongeveer 3 lagen… Aan de rust stond het gelukkig maar 2-0!

In de 2e helft duurt het enige minuten maar we nemen dan toch uiteindelijk greep op de wedstrijd. Door de steeds grotere druk krijgen we op zeker ogenblik een corner of vrije trap ik weet het niet meer. De bal wordt slecht ontzet door Choule en komt precies in de voeten terecht van een naar doel lopende Ivan. Deze twijfelt niet en schopt de 2-1 tegen de netten. Zo’n een beetje zoals Choule da in de eerst helft deed…

We worde stilaan volledig baas op het veld en op zeker moment geef ik een onortodoxe pas op Davve die even onortodox vanuit het middenveld doorkopt op Mich die zich via rechts kan doorzetten tot helemaal aan de goal en dan een soort voorzet schot geeft vanuit een zeer scherpe hoek. De bal gaat erin en het staat 2-2!! En we willen nog!

5 minuten later zet Jurgen zit door tot aan doel en geeft hij Mich een gemillimetreerde pas waarna Mich de keeper op tegenvoet zet met een mooie hakbeweging. Bal gaat net naast de paal binnen: 2-3!! Ik wou verder ook zeggen dat we op conditioneel vlak veel beter waren dan de tegenploeg. Als ik gasten zie zoals Michael, Jurgen, Mich en Jeroen en wat die gasten allemaal toelopen, is het niet te verwonderen dat we erover gingen in de 2e helft. We zijn echt een ‘diesel’motor. Moet eerst warmlopen vooraleer er iets begint uit te komen.

We missen dan nog een heleboel kansen maar de meest onwaarschijnlijke misser is dan wel die van mij en Mich. We vertrekken allebei vanaf het middenveld na een mooie pas op de rand van buitenspel van Michael of Jurgen. Ik neem en bal mee en geef hem af aan Mich die voor één keer beslist niet zelf in de trappen maar mij de bal teruggeeft. Ik verschiet hiervan waardoor ik hem opnieuw de bal teruggeef maar te ver van zijn voet en we slagen er dan toch nog in om zulk een mooie kans de nek om te wringen, ongelooflijk.

Nog even voor de fun de rangschikking:
Wens jullie allen prettige eindejaarsfeesten toe gasten!


Jeroen Ooms:

" Mooi verslag Lorre, maar de waarheid heeft ook haar rechten. Daarom twee kleine correcties.

Eerst en vooral, ondergetekende heeft nog nooit zo weinig gaten moeten toelopen. No sweat, dus no glory … Het wedstrijdbeeld kantelde helemaal omdat jij een middenveld  op uw eentje ging vormen. Du jamais vu, ik zag ze afkomen maar ik dacht, ik rook nog een sigaretje, de Lorre zal het wel oplossen. En zo geschiedde. Daardoor kon den Ivan op het middenveld gaan spelen en Johan werd zowaar linksvoor. Ge moogt mij ook van die pillekes van u geven, maar pak ze de volgende keer een half uurtje vroeger.

En dan nog iets, die tweede goal van onzen tegenstrever, helaas doet de persoon in kwestie dat zowat elke keer opnieuw tegen Mireille. Ik ken hem al 20 jaar. Gelukkig was hij ook een beetje moe in den tweeden helft.

Allez, het was weer een toffe match en een goed jaar voor Mireille. Prettige feestdagen allemaal."

Johan Storme:

" Inderdaad, de waarheid heeft zijn rechten. Ik ben het helemaal met je eens Jeroen.In de tweede helft was er veel meer druk naar voren dankzij Lorre zijn veelvuldige balrecuperaties en kregen we kans op kans om te scoren.
By the way, hoe zat dat weer met die gele kaart van Lorre ? Emoji 
 

Iedereen prettige feesten toegewenst en niet vergeten de conditie toch wat op peil te houden.
 
Grtz,
Johan"
 

Geen opmerkingen: