27/03/10 Mireille - Azur : 3 - 0

Zijp - Tijd voor Operatie Redding...en dat moest gebeuren tegen Azur, 4de in de stand.
De eerste 10 minuten tikte Azur ons weg, maar het was Bruno die de 1-0 op het bord zette. Carlo, Jo Raes, Christiaan en Woutie kregen kansen om de score aan te dikken, maar 'pech' en een goede keeper stonden in de weg. Dus was het weer Bruno, wederom alleen voor de keeper, die er 2-0 van maakte. Azur was 1 keer gevaarlijk, na een vrijschop op de lat.
Rust : 2-0
Azur probeerde na rust om snel de aansluitingstreffer te maken, maar weer stond het doelkader in de weg. Vele kansen werden weer de nek omgewrongen, tot Woutie de geruststellende 3-0 scoorde.
Goede match van heel Mireille en zeker met een Bruno die duidelijk zijn killerinstinct nog niet verloren is...
Eindstand : 3-0

Ploeg : Johan Keeper - Frank - Yvan - Hendrik - André - Jo Raes - Johan Storme - Woutie - Carlo - Bruno Storme - Luc - Keske - Pieter - Christiaan - Geert en Guy, een tevreden délégué.