27/02/2010 St-Georges-Mireille : 2-2

Stockel - Afschuwelijk slechte eerste helft van Mireille. Geen pass kwam toe, iedereen liep door mekaar en 2 fatale fouten in de verdediging (misverstand + Johan die dacht dat hij toch nog hoger dan 4 cm kon springen...helaas, 3 maal helaas...het blijft bij 4 mm...een superflosh dus).
Na goed 20 minuten staan we dus 2-0 in het krijt. Gelukkig is Woutie in een begenadigde dag en in z'n ééntje brengt hij, op slag van rust, Mireille terug tot 2-1.
Ruststand: 2-1
Plots is iedereen wakker en beginnen we zowaar te domineren. Lorre krijgt een goede kans op de 2-2, maar het is de onvermijdelijke Woutie die de hele verdediging op een hoopje speelt en de oververdiende 2-2 binnenknalt. We krijgen nog enkele kansjes, maar een 2-2 eindstand is een billijke score na het débacle van de eerste helft.
Man van de match: Woutie!

Ploeg : Johan Keeper - Frank - Steven - Yvan - André - Lorre - Keske - Pieter - Hendrik - Christiaan - Woutie - Gio - Geert en Guy délégué