19/10/2013 Vk Mireille - La Lorraine : 4 - 0Beste allen,

Vooraleer het kleine verslag te beginnen even inpikken op hetgeen ik vrijdag voor de match schreef met aangepaste tijden:

Weather was good

Temperature was good

And WE were good

Dreeken, si tu comprends pas, demande à traduire à une de tes copines russe qui parle un peu l'anglais ok?

Carlo, we zijn gewonnen: 4-0 tegen den eerste!!!

Beter laat dan nooit kwam de referee toe en we konden aan de match beginnen.

Eigenlijk waren wij gewoon het beste team op het veld en zat alles goed in elkaar: Hoe begonnen 3 acties die in doelpunt werden omgezet:

1. Balrecuperatie door onze verdedigers (kom ik nog op terug)

2. Spelverdeler Phille deelt uit op links naar Johan of op rechts naar Jurgen

3. Bal wordt voorgezet en de Michael staat klaar om binnen te koppen. Wist niet dat hij dit zo goed kon. En als het Michael niet is dan is Jurgen altijd wel in de buurt om ook zijn goaltje mee te pikken of Woutie om de bal te recupereren. ( Woutie kan dus alles, van verdedigen tot aanvallen!)

4. Stilstaande fases: Phille schildert ze keer op keer op iemands hoofd of voet waardoor ook steeds gevaar of goals uit voortkomen. En moest onzen Christaan zijn brilletje 15° schuin op zijn neus gezet hebben, dan had hij zeer waarschijnlijk de 5-0 tegen het bord geprikt!

5. De verdediging: Zet een maitre d'orkest (de Maurits) samen met een bende woeste vikingen uit verre landen (er liep zelfs een zwarte bij uit de Kaap Verdische...), dan maak je iedere wedstrijd een paar gefrustreerden bij de tegenstander bij! In ieder geval proficiat aan heel de verdediging ( Maurits, Filip, Pie, Yvan) die niets hebben prijsgegeven

Voetbal is immers een spel van vriendschap. Iedere week komen we weer samen met een twaalftal copains en hebben we veel plezier! Ik moet wel zeggen dat ik nog veel gelukkiger ben dan jullie want ik maak er wel iedere week enkele nieuwe vrienden bij. Maar dat is dan nog niets vergeleken met onze Yvan, die maakt er niet zo veel bij per wedstrijd, maar als hij er één maakt, dan is 't wel voor 't leven hé...

Volgende week bevestigen we onze overmacht. Mich zal jullie de oproep sturen maar 't is vroeg (12.30u spelen) . Hou er dus rekening mee.

Lyrische Lorre

Geen opmerkingen: