05/02/2011 Vk Mireille - Azur: 1-1

Zijp - Moeilijke match tegen één van de technisch sterkste ploegen van de reeks.
Zeker met de afwezigheid van Philippe, Carlo, Mario en Maurits.
Azur drukt ons de eerste 15 minuten tegen ons eigen doel, maar echte doelkansen kunnen ze niet creëren...maar ze krijgen ze wel bijna kado...Johan gaat onder een voorzet door, maar hun aanvaller kan niet binnentikken. Even later wil onze doelman ontzetten na een terugspeelbal, recht in de voeten van een tegenstander, maar deze is zo verrast dat hij naast schiet.
We spelen nu beter mee en na een mooie aanval kan Michael schitterend afronden. 1-0
Rust: 1-0
Azur zet nu alles op alles en we moeten de wet van de sterkste ondergaan, maar telkens staat onze verdediging pal. Dan krijgt Azur een penalty na een mooie schwalbe van hun aanvaller...Johan kan de bal net niet uit de benedenhoek ranselen. 1-1.
Johan moet nu zwaar aan de bak en de meubelen redden...op een schot van binnen de kleine baklijn, op een harde knal van op baklijn en zeker bij een boogbal naar de linkerhoek laat hij zien dat hij niet voor niks al 3 kg kwijt is na een weekje régimen.
Al bij al een prima partij van Vk Mireille dat zwaar gevochten heeft voor dit punt.

Ploeg: Johan Keeper - Frank - Dré - Yvan - Bart - Lorre - Johan B - Woutie - Jan - Michael - Ronald - Johan S - Pieter en Geert Délégué + Dré Laweit

Geen opmerkingen: