22/01/11 Vk Mireille - Vet. Ecusson: 4-2

Zijp - Belangrijke match met als inzet het vermijden van de eerste zakkersplaats.
Mireille start onwennig. Je kan duidelijk zien dat we 2 maanden hebben stilgelegen.
Maar na een kwartiertje nemen we de match in handen. Bruno komt alleen voor de keeper en werkt knap af; wat later is het weer Bruno om de 2de in het mandje te leggen. Verder weinig kansen, ook al door het zware veld.
Rust: 2-0
Na rust kan Ecusson tegenprikken op hoekschop. Iedereen onder de bal door en hun kleinste speler kan makkelijk binnenkoppen. 2-1. Aftrap en zowaar kan Michael direct tegenscoren. 3-1 en kopjes naar beneden bij Ecusson tot Bart M. een voorzet van hun middenvelder perfect over Johan in eigen doel kopt.3-2!
Maar gelukkig kunnen we enkele minuten later de 4-2 binnenprikken via alweer Michael die alleen voor hun doelman beheerst afwerkt.
Eindstand: 4-2 (dikverdiende overwinning!!!)

Ploeg: Johan Keeper - Yvan - Bart M - Dré - Frank - Lorre - Philippe - Mario - Johan B - Michael - Woutie - Bruno - Jan M - Pieter - Maurits en Geert délégué.