24/10/09 British Utd - Mireille : 0 - 1

BYE BYE RODE LANTAARN !

Mechelen - De eerste overwinning van 't jaar is een feit!
British Utd werd vanaf minuut 1 bij de keel gegrepen.
We kregen kansen bij de vleet, maar zoals reeds het helel seizoen, werden die ook zorgvuldig de nek omgewrongen...Een 0-3 ruststand zou een juiste uitslag geweest zijn, maar het bleef (voorlopig) dus bij een 0-0.
We gingen resoluut voor de overwinning en het was uiteindelijk Pieter die, na een kwartier in de 2de helft, op een sublieme wijze de 0-1 op het bord prikte.
Helaas was op dat moment de batterij van vele spelers zo goed als leeg en moesten we nog 15 minuten standhouden tegen een aandringend British Utd. Het was eerder door de onmondigheid voor doel van hun aanvallers dat ze niet tot scoren kwamen en wij voor de eerste keer dit seizoen konden vieren!!!

Proficiat aan de volledige kern t.t.z. :

Johan Keeper, Frank, Yvan, Raf, Hendrik, Lorre, Mario, Wulle, Woutie, Pieter, Didier, Ronald, Lexe, Geert (arbiter) en Guy (délégué)